::

MERATIA OY on laadukkaaseen alumiinin työstöön keskittynyt yritys. Omien tuotteidemme lisäksi tuotamme alihankintapalveluna alumiinirakenteita erilaisiin käyttötarkoituksiin (esim. veneen osat). Valmiuksiamme vahvistavat monipuoliset lähialueemme yhteistyökumppanit.

Teemme myös uretaanivalut (kiinteillä koneilla).

Omia tuotteitamme ovat:

  • MERATIA-AIROT
  • MERATIA-PONTTOONIT
  • MERATIA-LAITURIT
Yhteistä kaikille näille on se, että ne ovat alumiinista valmistettuja, keveitä ja todella pitkäikäisiä, ainoastaan mekaaninen / tahallinen vaurio voi ne vioittaa.


Lisätiedot:
Pekka Vuorio 040 709 6300
pekka.vuorio@meratia.fi
Meratia-Airot ovat käytännössä testattuja. Ensimmäinen proto-pari on ollut jokakesäisessä käytössä jo 16 vuoden ajan ilman minkäänlaisia ongelmia.
Tämän jälkeen tuotekehitys on tuonut Meratia-Airoille lisää kestävyyttä sekä keveyttä (ne painavat ainoastaan puuairojen verran tai hieman vähemmän, mutta kestoikä on aivan eri luokkaa).
Meratia-Airot ovat saatavissa joko venelakalla käsitellyillä puukahvoilla tai vaihtoehtoisesti muovikahvoilla varustettuina asiakkaan valinnan mukaan.

Lisäpalveluna signeerauspalvelu (esim. lahjan saajan nimi tms. kaiverrettuna airoihin)
Kuvassa alumiiniveneen osat työn alla...Lisäksi valmistamme myös irroitettavia laiturien päätytasanteita, joita voi käyttää myös lauttana. Näiden kantokyky on 1000-2000 kg koosta riippuen.

Klikkaa pikkukuvaa suurentaaksesi
Copyright © Meratia Oy